Dimecres, 18 Mai 2016 00:00

Es realitzarà un curs d'Informàtica Pràctica a La Canyada

Escrit per l'Àbac

A partir de la setmana que ve donarà inici un curs per a aquelles persones que tant si tenen alguns coneixements com si no puguen aprendre un ús bàsic del seu ordinador pas a pas i començant des de 0. Es realitzarà a l'aula d'informatica del poble impartit per Eduard Garcia.

Continguts

Seran continguts d'informàtica pràctica com ara personalitzar Windows, gravar CD's, traure fotos d'una càmera fotogràfica, programes, carpetes i ús bàsic de Windows entre altres.

Horari

Es realitzaran dos torns, de matí i vesprada. Es farà el dilluns en horari de 9:15 a 11:15 h. i de 18:30 a 20:30 h. Este últim pot variar l'hora en funció de les necessitats dels assistents. El curs té una duració de 12 hores, un total de 6 sessions de dos hores cada una, i finalitzarà a finals de juny.

Com apuntar-se?

Les persones interessades poden fer-ho al telèfon: 652 342 158, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé en l'Ajuntament de La Canyada. El curs té un preu d'11 € el mes de maig i 21 € el mes de juny.

caenes
Contacta
Enquesta alumnes
Xarxes socials
Empresa

l'Àbac és una xicoteta empresa creada a principis de 2015 que ofereix els seus servicis informàtics i de formació en les comarques de l'Alt Vinalopó, l'Alcoià i la Vall d'Albaida.