Dijous, 02 Juny 2016 00:00

Es realitzarà un curs d'estiu d'informàtica i noves tecnologies dirigit a alumnes de 6è de Primària i ESO a Biar

Escrit per

Amb motiu de la posada en marxa dels cursos d’estiu d’informàtica i noves tecnologies 2016 es realitzarà a la sala multifuncional de la segona planta de la Casa de Cultura de Biar una reunió informativa a les 20:30 del pròxim dimecres 8 de juny per als pares i mares que puguen estar interessats/des en que els seus fills i filles els realitzen.

Està previst que els cursos es realitzen durant els mesos de juliol i agost, i estan dirigits als xiquets/es i joves de 6è de Primària i de 1r, 2n, 3r i 4t de la ESO. Està previst que durant el curs es puguen estudiar continguts pràctics que ajuden en el dia a dia als alumnes, així com altres continguts sobre prevenció de riscos amb la utilització de les noves tecnologies. En tot cas els continguts s'adaptaran al nivell i edat dels grups que s'organitzen, així com es realitzarà un treball a final de curs i es proporcionarà un tutorial.

 El curs es realitzarà a l'aula Infoville de Biar, situada al carrer la Torreta -dalt de la Policia Local- i el preu per xiquet o xiqueta és de 30 €/mes. Els curs està organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Biar i l’Àbac –serveis informàtics i formació-, ja que qui s’encarregarà d’impartir els cursos serà Eduard Garcia. La forma d'inscripció i la resta de la informació es donarà duran la reunió informativa.

caenes
Contacta
Enquesta alumnes
Xarxes socials
Empresa

l'Àbac és una xicoteta empresa creada a principis de 2015 que ofereix els seus servicis informàtics i de formació en les comarques de l'Alt Vinalopó, l'Alcoià i la Vall d'Albaida.