Dimecres, 03 Febrer 2016 00:00

El dia 15 comença un curs gratuït d'informàtica i noves tecnologies a La Canyada

Escrit per l'Àbac

Moltes voltes ens donem compte que tenim infrautilitzats els nostres dispositius, ja siguen telèfons mòbils, ordinadors o altres, simplement per no saber utilitzar-los de forma correcta. El curs que comença el dia 15 de febrer a l'aula d'informàtica té com a propòsit ajudar en este sentit als veïns i veïnes interessades, que podran realitzar este curs de forma gratuïta.

El curs, que serà impartit per Eduard Garcia, es realitzarà els dilluns, dimecres i dijous en horari de 19:30 a 21 h. i finalitzarà a mitjans d'abril. Els continguts del curs es distribuiran entre la utilització de l'ordinador, Internet, els telèfons mòbils i tàblets, xarxes socials (Facebook, Twitter, Youtube...) i seguretat en Internet, així com aquells temes que siguen d'interés per als assistents i puguen plantejar. Aquelles persones que tinguen interés en realitzar-lo poden apuntar-se en l'Ajuntament de la Canyada, ja que les places són limitades.

L'organització va a càrrec de la Mancomunitat de Municipis de la Canyada, el Camp de Mirra i Beneixama, per tant els veïns d'estes localitats podran apuntar-se per fer-lo en els seus respectius ajuntaments. El patrocini del curs corre a càrrec de la Diputació d'Alacant i la col·laboració de l'Ajuntament de la Canyada.

caenes
Contacta
Enquesta alumnes
Xarxes socials
Empresa

l'Àbac és una xicoteta empresa creada a principis de 2015 que ofereix els seus servicis informàtics i de formació en les comarques de l'Alt Vinalopó, l'Alcoià i la Vall d'Albaida.